QUBE: POWERFUL. DYNAMIC. FAST. CHARGER.

QUBE

De eerste stijlvolle draadloze lader & power bank in een. Design en technologie komen samen tot een uniek object.

Een echte draadloze lader

Het is een krachtige draadloze lader, gecombineerd met een power bank, samengevoegd in één gestroomlijnd ontwerp. Werelds eerste combinatie van draadloze lader en powerbank waarbij geen concessies gedaan zijn op het gebied van vormgeving. QUBE maakt een einde aan rommelige laadkabels en kan meerdere apparaten tegelijk laden. De bovenkant kan opgetild worden om overal gebruikt te worden als draadloze lader. De onderkant biedt een vaste plek in huis om apparaten draadloos op te laden.

Snel laden

In de bovenkant van QUBE is een 10W snel lader geïntegreerd die, gecombineerd met een krachtige accu, tot wel 4x een moderne iPhone kan opladen. Bij gebruik van de QUBE’s bovenkant voor het snel opladen van een telefoon kan op de basis van de QUBE gelijktijdig een ander apparaat geladen worden.

De powerbank van QUBE wordt weer opgeladen als de bovenkant weer samenkomt met de onderkant.

Oplader, dubbele oplader en ‘echt’ draadloze lader

De QUBE is zoveel meer dan de standaard draadloze lader. Naast dat hij snel en echt draadloos is, is de meest belangrijke eigenschap wel dat hij er fantastisch uitziet.

Maak een einde aan rommelige kabels

Hoe je het ook wendt of keert, we hebben nog steeds kabels nodig om apparaten op te laden. Onze frustratie met lelijke consumenten elektronica heeft ertoe geleid om QUBE te ontwerpen.

cables

Zijn plekje verdient

De vormgeving van QUBE heeft ervoor gezorgd dat hij een plekje verdient in jouw zorgvuldig uitgekiende interieur. Door het aanbod van verschillende materialen wordt het makkelijk om te kiezen voor een bepaalde stijl.

Blue, Terrazzo, Wood and Marble

We hebben de verschillende materialen zorgvuldig uitgekozen en alleen het mooiste hout en rijkste mix van natuursteen hebben het gehaald. Voor WOOD wordt echt walnoot hout toegepast en voor TERAZZO en MARBLE gebruiken we een mix van natuursteen en hars. Het inkleuren van het marmer wordt tijdens het gieten in de mal met de hand gedaan wat elk object uniek maakt.

QUBE past op alle USB adapters

We leveren QUBE met een lange katoenen USB laadkabel die in elke gangbare USB stroombron past zoals een computer, USB adapter of stopcontact met geïntegreerde USB poorten. Het niet bijleveren van de USB adapter maakt QUBE internationaal inzetbaar en draagt bij aan onze gedachte tegen onnodige verspilling.

MANU QUBE

“Good design has two important aspects: it pleases the eye and it serves a purpose”