Eindelijk een veilig ‘thuis’ voor alle smartphones en tablets

Wie kent het niet: draden van laders op het aanrecht; naast de bank of erger; in bed.

Blue Lounge was het eerste merk wat begreep dat er een design oplossing nodig was om telefoons op één plekje te laden. De Bluelounge Sanctuary is haast iconisch gebleken voor multi-laders. Inmiddels zijn er ontelbare goedkope plastic varianten te koop. Soms merkloos bij de Action of Aldi, of zoals in Duitsland in het vak van de supermarkt onder het Tchibo label. Zelfs kantoormerk Leitz heeft een aantal multiladers. Voor een paar tientjes heb je dan een multilader in huis. Maar of het mooi is? In veel gevallen steken er veel kabels uit alle openingen. Het opgeruimde product op het plaatje blijkt dan iets minder fraai in de realiteit.

team MANU

Een goede multilader kan niet voor een paar tientjes verkocht worden. Zo is er allereerst het hart: de adapter die veilig en slim de aangesloten producten moet laden. Zo’n adapter kost tientjes zonder de kabels. Wie een niet gekeurde, vaak onveilige, lader via een ALI-nogwat winkel koopt, moet niet raar staan te kijken als bij brand door kortsluiting de verzekering niet uitkeert. Het voedingshart moet dus van kwaliteit zijn.

Met enkel een goede lader ben je er nog niet. Vervolgens moeten de lader en de kabels zo veel mogelijk weggewerkt zijn. De originele Sanctuary deed dit door ingebouwde kabels. Maar ja, dat was nog in de tijd van de Nokia telefoons. Inmiddels zijn de meeste producten wel via een USB aansluiting met de eigen kabel op te laden. Universele kabels willen nog wel eens bij Apple, Samsung en Sony producten voor extreem lange laadtijden zorgen. De originele USB kabels zijn dus altijd te prefereren.

Manu heeft met de Kangaroo Stand en Couch goed naar de bestaande oplossingen gekeken. Een goede lader die prachtig weggewerkt zit in een tas die niet alleen de te laden producten onderbrengt, maar ook de kabels netjes laat wegmoffelen. Zo hebben met één laadpunt alle smartphones en tablets in het huis een veilig en fraai plekje om aan de lader te liggen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *