Draadloos opladen iPhone X

Draadloos opladen iPhone X, kan dat?

Jazeker! Maar pas op, niet ieder iPhone is hiervoor geschikt. De iPhone X en iPhone 8 zijn de eerste toestellen van Apple die draadloos opladen ondersteunen. Voorheen was het altijd nodig om een lightning kabel te gebruiken voor het opladen van je iPhone. Vanaf de laatste generatie en dus ook iPhone X is dit niet meer nodig. Uiteraard zul je wel eerst over een draadloze Qi lader moeten beschikken, op dit moment heeft Apple deze zelf nog niet maar natuurlijk zijn er goede alternatieven te vinden, zo ook op manu.nl

De producten van MANU maken gebruik van draadloze Qi technologie van ZENS. Deze technologie is Apple Qi certificied. Dit in tegenstelling tot de vele goedkope alternatieven die we op internet kunnen vinden.

Welke iPhone’s zijn geschikt voor draadloos opladen

Op dit moment zijn onderstaande iPhone modellen geschikt voor draadloos Qi opladen;

iPhone XS
iPhone Max XS
iPhone XR
iPhone 8
iPhone 8 Plus

En mijn iPhone hoesje dan?

Heb je een hoesje om jouw iPhone zitten? Draadloos opladen werkt het beste als er zo min mogelijk materialen tussen de draadloze oplader en ontvanger zitten. Daarnaast is een korte afstand tussen beide ook het beste. Houdt hier dan ook rekening mee. De siliconen en lederen iPhone hoesjes van Apple zijn geschikt om door het materiaal heen op te laden.

Is jouw iPhone dus wel geschikt voor draadloos laden maar ondervind je problemen met het draadloos opladen, probeer dan eerst eens je hoesje eraf te halen!

Laadstations voor het (draadloos) opladen van je iPhone