Draadloos opladen als onderdeel van innovatief design

Hoe meer apparaten je in je huis hebt, hoe meer je soms lijkt te stuikelen over de snoertjes, adapters en andere randverschijnselen. Sommige mensen voelen zich hier prima in thuis. Anderen houden toch meer van orde en netheid. Spelen elektronische apparaten zoals tablets en smartphones een grote rol in je leven? Het is mogelijk om orde en netheid aan te brengen zonder in te boeten op gebruiksgemak. Daarbij geeft MANU je nóg iets extra’s: prachtig en smaakvol design.

Het verhaal achter draadloos opladen

Elektronische apparaten spelen een steeds grotere rol in ons leven. Helaas moeten apparaten die gebruik maken van batterijen regelmatig op de oplader. Eigenlijk zouden we hier moeten spreken over “aan de oplader”. Het behoort ongetwijfeld tot je dagelijkse bezigheden. Je steekt een snoertje in je smartphone, de adapter in je stopcontact en je legt je telefoon op een plek waar hij rustig zijn energieniveau kan aanvullen. Sinds enige jaren is het mogelijk om bepaalde smartphones ook draadloos op te laden. Het voordeel is duidelijk. Je hebt niet meer te maken met vervelende snoertjes die maar in de weg liggen.

Is een draadloze oplader wel zo goed voor je toestel?

Er gaan berichten rond dat draadloos je batterij opladen eigenlijk niet zo goed is. De een zegt dat je batterij te snel door zijn oplaadcycli heengaat,zodat jij sneller veroudert dan de bedoeling is. Een ander wijst richting de warmte die door inductiestroom kan worden opgewekt. Dat zou de prestaties van een batterij en je apparaat negatief beïnvloeden. Weer anderen zien geen enkel probleem en wijzen op onderzoeken, die aantonen dat het volkomen veilig is. Is het te verwachten dat gerenommeerde firma’s als Apple en Samsung grote investeringen doen in technologieën die de werking van hun eigen producten in de weg zouden zitten?

Een draadloze oplader als designstuk

Als je overweegt om opladen met een draadloze unit mogelijk te maken, bijvoorbeeld omdat het thuis bij jou netjes moet blijven, realiseer je dan dat ook een oplaadunit verbonden moet zijn met het stroomnet. Wat win je hier dan mee? Hier komt het productengamma van Draadloosopladen.shop om de hoek kijken. Zo voeren wij bijvoorbeeld het innovatieve designmerk MANU. Wij maken onze oplossingen speciaal voor die mensen die houden van een strak, net en overzichtelijk huis, maar ook gebruik willen maken van de mogelijkheden van moderne apparaten en gadgets. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze Kangaroo Couch in combinatie met onze Lumi Deck? In de Kangaroo Couch bewaar je je apparatuur op een handige en nette manier. De Lumi Deck is meer dan alleen een oplader die draadloos werkt. Het geeft je ook aangename sfeerverlichting. Met een beetje creativiteit is MANU in staat om oplossingen te bedenken die niet alleen bijzonder mooi in elk interieur staan, maar ook erg functioneel zijn. Op het gebied van kwaliteit doen we geen concessies en onze ontwerpers begrijpen de meerwaarde van exclusief design. Neem eens een kijkje in het assortiment van MANU en laat je inspireren.