Hoe kunnen we je helpen?
 • Hoe werkt draadloos laden?

  Onze tech partner Zens legt dat heel mooi uit: Wireless Charging Technologie

 • Kan mijn telefoon draadloos laden?

  Kijk voor een volledige lijst met qi geschikte telefoons op: Telefoons met Draadloos laden

 • Kan mijn iPhone draadloos laden?

  Dat kan als je een iPhone 6 /6s of iphone 7 hebt. We hebben daar een prachtig hoesje voor ontwikkeld. Deze is verkrijgbaar in onze webshop. Kijk op: Manu Wireless Charging Case 

 • Is de USB kabel voor het opladen van mijn telefoon bijgeleverd?

  Nee, je kunt hiervoor het kabeltje gebruiken dat je bij je telefoon hebt gekregen of natuurlijk een ander kabeltje met bijv. een hip dessin gebruiken.

 • Kan ik mijn iPad (of andere tablet) ook opladen met Manu producten?

  Ja, alle apparaten met een USB aansluiting zijn te laden.

 • Kan ik een gewone lamp in de fitting draaien?

  Dat kan wel maar deze zal het niet doen. De Manu lamp wordt gevoed door 5V ipv de standaard 230V. Mocht het zo zijn dat de Manu lamp kapot is dan kunt je contact opnemen via info@manu.nl,wij helpen je een nieuwe te bestellen.

 • Kan ik het licht van de Lumi Deck. dimmen?

  De Lumi Deck. Heeft een interne schakelaar waarmee je vier lichtsterktes mee in kunt stellen. Dit doe je eenmalig en schakelt vervolgens de lamp aan/uit met het knopje op de fitting.

 • Wat gebeurt er als ik de Manu LED lamp in een 230v fitting draai?

  De lamp kan dit voltage niet aan en brand door. Deze kun je dan niet meer gebruiken.

 • Als de lamp van de Lumi Deck stuk is kan ik dan een nieuwe bestellen?

  Mocht het zo zijn dat de Manu lamp kapot is dan kunt je contact opnemen via info@manu.nl, wij helpen je een nieuwe te bestellen.

 • Wat is het verschil tussen Deck. en Deck. S?

  De Manu Deck. Komt met een draadloos laad module (qi) en is hierdoor ook iets langer. De Deck. S heeft geen qi module maar met de 5 poorten van het USB laadstation kun je met een USB laadkabel tot 5 apparaten opladen.

 • Wat is het verschil tussen Lumi Deck. en Lumi Deck. S?

  De Manu Lumi Deck. Komt met een draadloos laad module (qi) en is hierdoor ook iets langer. De Lumi Deck. S heeft geen qi module maar met de 5 poorten van het USB laadstation kun je met een USB laadkabel tot 5 apparatenopladen.

 • Is de Kangaroo. In verschillende kleuren verkrijgbaar?

   Ja, deze is verkrijgbaar in het blauw, rood, groen en grijs

RETOUR BELEID

Wanneer mag ik een product retourneren?

Binnen de zichttermijn van 30 dagen, als het product compleet is, en in de –voor zover redelijkerwijs mogelijk- originele staat en fabrieksverpakking. Wij adviseren je daarom bij ontvangst van het product de verpakking zorgvuldig te openen en de verzenddoos te bewaren.

Hoe kan ik een product retourneren?

1.Neem altijd eerst contact op met ons op telefoonnummer 040 - 264 74 41 of mail ons info@manu.nl (vermeld in je e-mail de reden van retour en wacht op onze reactie, die je doorgaans binnen 1 werkdag ontvangt).

2.Verpak het te retourneren artikel zorgvuldig en compleet, bij voorkeur in de originele verzenddoos, en sluit het retourformulier bij.

3.Adresseer het pakket aan (frankeren niet nodig): 

Download het retour formulier in pdf: hier

Manu Webshop p/a DSV Road bv 
Antwoordnummer 6067 
5902 VB Venlo 

4.Lever het pakket af bij een PostNL postkantoor, en bewaar het verzendbewijs. Wij storten het aankoopbedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 2 weken, aan je terug.De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

CONTACT
Heb je een vraag of opmerking over onze producten?
Neem dan contact met ons op.

Bel 040 - 264 74 41 of stuur een bericht naar support@manu.nl:

Verstuur een email