OVER MANU

MANU is een Nederlands merk met een eigenwijze kijk op technologie en interieur. De collectie bestaat uit artikelen voor in huis en op kantoor. We hebben de producten gemaakt om het beste van design en gemak naar boven te halen, in een kenmerkende stijl. Van draadloze laadstations tot handige organizers. MANU biedt een nieuwe favoriete plek om op te laden, overal in huis en tuin! De visie van MANU is een beter leven door al het voordeel uit technologie te halen en een goede balans creëren tussen dagelijks gebruik, slimme apparaten en omgeving waar mensen in leven.

ONZE ONTWERPERS & DROMERS

Wij hebben een hart voor design en prikkelen graag je zintuigen.

Ons creatieve team van ervaren product-designers maakt meer dan producten die er alleen prachtig uitzien aan de buitenkant. We denken graag een stapje verder om jouw beleving met je persoonlijke smart devices te verbeteren en te verrijken. Hoogwaardig design & kwaliteit combineren we met gemak en gevoel.

ONZE ENGINEERS & BEMOEIALS

We brengen technologie in harmonie met jouw leefstijl.

Wij geloven dat slimme technologie naadloos kan mengen met jouw smaak en persoonlijke stijl. Of het nu thuis, op het werk of onderweg is, wij willen dat je met gemak en een goed gevoel gebruik maakt van je persoonlijke smart devices. Slimme technologie speelt een steeds belangrijkere rol in ons leven, maar daar hoef jij je niet voor aan te passen.

GEMAAKT MET LIEFDE & PLEZIER

Slim en innovatief. Met passie gemaakt.

We houden van hoogwaardig design en slim ontworpen producten, maar vinden gevoel minstens zo belangrijk in het ontwerpproces. Wij willen producten maken waar jij van gaat houden, daarom werken wij vanuit ons hart aan de allerbeste beleving.