Kangaroo Couch

Kangaroo Couch – al de apparaten die je dag in dag uit gebruikt netjes binnen handbereik. Een lege batterij is verleden tijd met deze veelzijdige organizer. De slim ontworpen Kangaroo Couch is gemaakt van hoogwaardige materialen en past prachtig in jouw interieur.

W
ij hebben geprobeerd de Kangaroo Couch zo universeel mogelijk te maken. Wil je zeker weten dat de Kangaroo Couch past dan raden wij aan deze te gebruiken op een armleuning van minimaal 140mm breed en maximaal 270mm breed. De hoogte van de armleuning moet minimaal 475mm zijn.

Slimme bankorganizer met 5 poorts USB hub

5 apparaten tegelijk opladen zelfs draadloos!

De Kangaroo Couch kan tot 5 apparaten tegelijk opladen doormiddel van de meegeleverde USB Hub. Kies je voor de Qi variant dan kun je zelfs je telefoon (indien geschikt) opladen door hem simpelweg op de armleuning te leggen!

In een handomdraai geïnstalleerd

Onze Kangaroo Couch heb je in een handomdraai geïnstalleerd, stop het speciale uiteinde tussen de armleuning en zitting, stekker in het stopcontact en klaar!

Opgeborgen máár binnen handbereik

Altijd direct toegang tot je apparaten, je kabels eenvoudig en netjes uit het zicht.

Handige compartimenten, tot 9 stuks

Genoeg ruimte voor je laptop, tablet, smartphone of afstandsbediening. Maar natuurlijk ook je favoriete tijdschrift

MANU is een Nederlands merk met innovatieve interieurproducten

De MANU collectie bestaat uit interieur items waarbij design en gebruiksgemak op een unieke wijze worden gecombineerd. Van draadloze laadstations tot handige organizers.

Veelgestelde vragen

Wat zit er allemaal inbegrepen in de Kangaroo Couch

Met onze Kangaroo Couch basic krijg je een slimme bankorganizer + 5 poorts slimme USB Hub en een meegeleverde gevlochten stroomkabel. Kies je voor de Kangaroo Couch + Qi dan komt er nog een 5W wireless charger bij die je aansluit op de USB Hub.

Past mijn laptop wel in de Kangaroo Couch?

In de Kangaroo Couch kun je laptops kwijt tot 17 inch.

Past de Kangaroo Couch op iedere bankleuning?

Wij hebben geprobeerd de Kangaroo Couch zo universeel mogelijk te maken. Wil je zeker weten dat de Kangaroo Couch past dan raden wij aan deze te gebruiken op een armleuning van minimaal 140mm breed en maximaal 270mm breed. De hoogte van de armleuning moet minimaal 475mm zijn.

Kan mijn telefoon draadloos opladen?

Dit is afhankelijk of uw telefoon is uitgerust met het de zogenaamde Qi technologie. Veel recente apparaten hebben deze techniek standaard. Wij raden aan om de specificaties van uw apparaat even op te zoeken.

Hoeveel apparaten kan ik opladen met de Kangaroo Couch

De Kangaroo Couch wordt geleverd met een 5 poorts USB Hub. Je kunt dus 5 apparaten tegelijk opladen.

Is de Kangaroo Couch wel veilig?

Ja! De Kangaroo Couch is ontwikkeld volgens Europese standaarden. Daarnaast is er rekening gehouden dat apparaten niet te warm kunnen worden. Ook de slimme USB Hub meet continu de stroomvraag van jouw apparaat en gaat hier slim mee om.