Draadloos wordt steeds meer de toekomst. Dat geldt voor verbindingen en netwerken, maar ook het snoerloos opladen van je smartphone, tablet of laptop wordt al eenvoudiger en wint steeds meer aan populariteit. MANU combineert optimaal gebruiksgemak met prachtig design in een laadstation met Qi-technologie.

Je kunt met dezelfde lader tot vijf verschillende smart devices opladen. Je hebt geen universele stekkerdoos nodig én je hebt geen wirwar aan draden. Opladen is kinderspel en begint als het mobiele apparaat dicht bij het laadstation ligt. Elke innovatieve Qi lader van MANU is bovendien een stijlvolle meerwaarde in je interieur.

Laadstation met Qi-technologie wordt steeds gewilder

Qi spreek je uit als Chi of Chee en is Chinees voor ꞌlevenskrachtꞌ. Mondiaal toonaangevende bedrijven in de elektronicabranche als Samsung, Huawei, Philips en Texas Instruments hebben sinds 2008 onder de naam Wireless Power Consortium de Qi-standaard ontwikkeld. Apple sloot zich in 2017 hierbij aan. Dit betekent dat vrijwel alle nieuwe Android smartphones of iPhones met Qi-technologie worden uitgerust voor draadloos opladen op een laadstation. De populariteit van de Qi lader neemt navenant toe.

Praktische Qi lader als streling voor het oog

Het voortdurend moeten inpluggen van de kabel van je smartphone, tablet of laptop is verleden tijd met een modern en designvol laadstation van MANU. Je ontdekt zowel een Deck als Lumi Deck Qi lader. Beide geavanceerde oplaadstations zijn geschikt voor draadloos opladen, en er zijn varianten zonder draadloos laden. Zowel het Deck laadstation als de Lumi Deck Qi lader is gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien Seite: 1 von 2 van een fijnzinnige, gedetailleerde afwerking. Beide draadloze opladers zijn een streling voor het oog en passen harmonieus in je interieurstijl. Het Lumi Deck oplaadstation verspreidt bovendien een sfeerlicht en zorgt daarmee voor een warme ambiance in de woonkamer of slaapkamer. De Qi lader is niet alleen een veilige, functionele en modieuze woonaccessoire, maar ook een opbergplek voor je huissleutels en portemonnee.

Laadstation als zender, mobiele device als ontvanger

Een Qi lader is een inductielader, net zoals bij een elektrische tandenborstel het geval is. Dit betekent dat het laadstation verbonden is met het stopcontact. Je hebt geen kabel nodig om je smartphone, tablet of laptop op te laden. Je legt het apparaat erop en na een tijdje is je accu weer helemaal vol, zonder een fysieke verbinding. Het laadstation is de zender, de mobiele device de ontvanger. Het Deck of Lumi Deck laadstation wordt geleverd met een EU-type C-stekker en is uitgerust met 5 usb-poorten en een Qi draadloos oplaadpunt. Je kunt maximaal vijf smartphones, tablets of andere usb-apparaten tegelijk opladen.

Qi lader verrijkt je digitale leven én je interieur

De slimme technologie van de Qi lader verrijkt je digitale leven en past naadloos bij je persoonlijke smaak. Draadloos opladen wordt de nieuwe standaard. De elegante vormgeving en het materiaal van hoge kwaliteit – gepoedercoat staal, eikenhout, vilt en een hoogwaardige afwerking – maken dit accessoire tot een stijlicoon. Creëer met dit laadstation een centraal draadloos oplaadpunt in huis. MANU heeft ter completering een bijpassende, designvolle muurbeugel ontworpen voor bevestiging aan de muur. Ervaar het zelf en maak deze Qi lader tot je eigendom.

Hendrik

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *