Verbinding maken met een wireless charger gaat sneller en is eenvoudiger dan het aansluiten van kabels.

Je hoeft bij wireless charging alleen je smartphone, tablet of laptop op het laadstation te plaatsen en deze begint meteen met opladen. Draadloze opladers beschermen je mobiele device tegen schade door herhaaldelijk aansluiten en loskoppelen van een kabel, evenals tegen corrosie door een vochtig snoer. Je ontdekt bij MANU een stijlvolle wireless charger met Qi-functionaliteit die aansluit bij je individuele stijl en je wooninterieur. Wireless charging is een veilige, betrouwbare en comfortabele manier van opladen, die steeds populairder wordt daar vrijwel alle nieuwe smart devices met Qi worden uitgerust.

Qi internationale standaard voor wireless charging

In elke wireless charger van MANU komen veelzijdige functionaliteit, gebruiksgemak en schitterend design samen. De draadloze opladers zijn geschikt voor de nieuwste toestellen van Samsung, Apple en andere mobiele devices met Qi-ondersteuning. Qi – spreek uit als Chee of Chi – betekent in het Chinees zoveel als ?levenskracht? en ?vitale energie?. Het is de internationale standaard voor wireless charging, bedacht en ontwikkeld door het Wireless Power Consortium. Koplopers in de elektronicamarkt als Samsung, Apple, HTC, Huawei, Philips, LG, Panasonic, Toshiba, Sony en Google maken hier deel van uit. Alle smartphones, tablets en laptops met Qi-technologie werken probleemloos met een Qi-gecertificeerde wireless charger.

Wireless charger lost probleem van lege batterij direct op

Een lege accu. Het is een van de grootste ergernissen voor gebruikers van mobiele devices. Negen van de tien gebruikers raakt in lichte paniek als de batterij bijna leeg is. Met wireless charging kun je op elk moment en op elke plek in huis of kantoor je apparaat draadloos opladen, zonder gezoek naar snoeren, stekkers of adapters. De wireless charger draagt de stroom over via elektromagnetische inductievelden. Je hebt alleen een laadstation met Qi-technologie (de zender) en een mobiele device met draadloze laadcompatibiliteit (de ontvanger) nodig. Leg thuis, op je werk of onderweg gewoon je smartphone op de wireless charger en deze wordt via wireless charging automatisch opgeladen. Je blijft zo overal en altijd bereikbaar.

Oogstrelende wireless charging producten

MANU heeft een breed spectrum aan innovatieve en aantrekkelijke producten voor wireless charging. Van een slanke wireless charging case met ingebouwde Qi-technologie voor iPhone 6 en 7 tot een Deck laadstation of Lumi Deck wireless charger met prachtige verlichting. De Deck-serie is een lust voor het oog, Het oplaadstation is gemaakt van vilt, gepoedercoat staal en essenhout, met een hoogwaardige afwerking. De Qi wireless charger Seite: 1 von 2 is voorzien van vijf usb-poorten om maximaal vijf smart devices te verbinden. Je kunt je Deck of Lumi Deck aan de muur bevestigen met een elegante montagebeugel. Ideaal voor gebruik van wireless charging naast je bed in de slaapkamer, in de hal of werkkamer.

Wireless charging als handige en stijlvolle organizer

MANU heeft de filosofie dat wireless charging méér is dan draadloos opladen. Een wireless charger is ook een designproduct en blikvanger in huis, evenals een multifunctioneel accessoire. Zo is de op de vroegere lectuurbak geïnspireerde Kangaroo Stand of de altijd binnen handbereik zijnde Kangaroo Couch met laadstation een even handige als stijlvolle organizer voor naast of op de bank of fauteuil.

Hendrik